Tips om gerechten op te warmen
HOE GEVACUMEERD OPWARMEN?

WILD
  1. LEG DE ZAK EEN ± 10 MINUTEN IN LICHT KOKEND WATER
  2. VERWARM DE SAUS OP HET VUUR
  3. SCHIK IN EEN SCHOTEL EN OVERGIETEN MET DE SAUS

VLEES / KIP / KALKOEN
  1. LEG DE ZAK EEN ± 20 MINUTEN IN LICHT KOKEND WATER
  2. VERWARM DE SAUS OP HET VUUR
  3. SCHIK IN SCHOTEL EN OVERGIETEN MET DE SAUS

OPWARMEN IN WARMELUCHT OVEN

VLEES
  1. VERWARM DE OVEN TOT 150°C
  2. PLAATS HET VLEES EN SAUS IN DE OVEN EEN ± 30 MINUTEN TOT 45 MINUTEN

GROENTEN
  1. PLAATS DE GROENTEN AFGEDEKT IN DE OVEN 20 TOT 30 MINUTEN

VOOR HET BESTE BEHOUD VAN KWALITEIT VAN UW GERECHT RADEN WIJ U AAN,
VOOR VLEES ZOWEL GROENTEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 90°C
GEDURENDE 1.5 UUR AFGEDEKT EN TIJDIG OMROEREN ( GROENTEN) OP TE WARMEN.



WIJ WENSEN U GEZELLIGE EN LEKKERE FEESTDAGEN TOE!