•      Tips om gerechten op te warmen, klik hier!!!  
  •     
  • !!!BIG NEWS!!! U kan online bestellen via onze eigen webshop met overheerlijke gerechten.
  •     
  •  
  • Home
  • Ons Aanbod
    • Kip- en kalkoengerechten
    • Kip en kalkoen vers
    • Vleesgerechten
    • Wildgerechten
    • Pastagerechten
    • Aardappelgerechten
    • Bijgerechten
    • Seizoensgerechten
    • Visgerechten
    • Sauzen
    • Desserts
    • Soepen
    • Grill gerechten
    • Charcuterie en kazen
    • Slaatjes
    • Koude schotels en rauwkost (enkel bij zomerse temperaturen)
  • WEBSHOP
    • Druk op onderstaande link
  • Het Kippenhof
    • Openingsuren & Contactgegevens
    • Geschiedenis
    • Openingsuren tijdens de feestdagen/ vakanties/ corona
    • Tips om gerechten op te warmen
  • Feesten
    • Breughelbuffet
    • Pasta buffet
    • Buffetten
    • Feestfolder 2020-2021
  • Ontbijtbox
  • Contact
Vleesgerechten
Varkenshaasje in jagersaus

mals gegaard stukje varkensvlees in een bruine saus met champignons en spekblokjes.

Allergenen
varkensgebraad in champignonsaus mals gegaard gebraad van het varken in een lichte saus met verse champignons aangebakken
Allergenen
Konijn van de chef konijnenbillen klaargemaakt door de chef met pruimen en geblust met donker bier
Allergenen
huisbereid rundsstoofvlees mals gegaard vlees in een sausje bereid door de chef met tafelbier, mosterd ,..
Allergenen
Rundstong in madeira op traditionele gegaarde rundstong in een tomatensaus met vleugje madeira en champignons
Allergenen

Het Kippenhof

+32 13 66 37 47
Geelsebaan 60 - 3980 - Tessenderlo

Kip aan 't spit - Huisbereide gerechten - Afhaalgerechten - Buffetten - Feestverzorging - Barbeques


Daisy & Glenn

www.hetkippenhof.be
© 2021  Het Kippenhof Tessenderlo  
Webdesign by CODEAS